Tip os
Så bliver der igen fællesspisninger i Rødkærsbro.

Rødkærsbro klar til fællesspisninger

21. oktober 2016, 12.13

rødkærsbro For år tilbage var der daglig fællesspisning på plejecentret og værestedet Bytoften i Rødkærsbro, men på grund af reduktioner og omlægninger indenfor plejeområdet i Viborg Kommune blev denne ordning indstillet til stor skuffelse for de spisende deltagere.

Men nu genoptager Styregruppen i Fælleshuset i Rødkærsbro og Bytoftens venner efter forslag fra områdets beboere fællesspisning for pensionister med flere.

Der lægges ud onsdag i næste uge med en to retters menu.

Alice Schilling Leth fra Bytoftens Venner forestår arrangementet. Der er tilmeldt 24 spisende deltagere, og der forventes en god oplevelse. Fremadrettet planlægges denne fællesspisning hver 14. dag om onsdagen i ulige uger.

Herudover er der også opstart af fællesspisning for områdets familier og enlige den sidste fredag aften i hver vintermåned - dog minus julemåneden.

Der lægges således ud fredag i næste uge, hvor der serveres en ret leveret af Rødkærsbro Kro. Denne fællesspisning arrangeres af Grethe Sanchez fra Styregruppen. Der er allerede tilmeldt 25 deltagere, men man kan stadig tilmelde sig mandag. ks


Ordet er dit