Tip os

Politiet torpederede 14-årig flugtbilist

To punkteringer kunne ikke stoppe flugtbilisten, som politiet måtte torpedere for at stoppe i Ans
20. marts 2017, 09.58

bjerringbro Mandag morgen måtte politiet ud på en længere biljagt på hele 55 minutter, efter to unge - en 14-årig og en 17-årig fra en ungdomsinstitution i Viborg - havde stjålet en »pizza«-bil i Bjerringbro.

Det tilkaldte politi måtte have hjælp fra andre patruljer i jagten på den 14-årige bilist, der via den 55-minutter lange flugtkørsel nåede at være i Viborg. Undervejs kørte den 14-årige ind ved en blind vej, vendte bilen og var tæt på at køre ind i en betjent, inden han blev stoppet klokken 03.52 på Klostergårdsvej i Ans, da en patruljevogn torpederede flugtbilen.


To punkteringer

Den 14-årige vurderes til at have kørt 80 kilometer i timen, og selv ikke to punkterede baghjul kunne dæmpe lysten til at flygte fra politiet.

De to unge blev taget med på politigården, hvor de skal afhøres i overværelse af de sociale myndigheder og eventuelt forældrene.

De to unge er begge fra Viborg, og mens det undersøges, om den 17-årige kan sigtes for medvirken ved bilflugten, overgives den 14-åriges sag til de sociale myndigheder.


Ordet er dit