Tip os
Politiet oplyser tirsdag formiddag, at sagen efterforskes som drab. Nu skal yderligere undersøgelser i gang før det hele kan klarlægges.
Foto: Martin Ballund


Politiet om de seks døde: Vi efterforsker det som en drabssag

Østjyllands Politi oplyser nu yderligere om, hvad der er sket i det hus, hvor to voksne og fire børn blev fundet døde
10. januar 2017, 10.06

ULSTRUP Sagen om fundet af de seks døde i et hus i Amstrup Bakker ved Ulstrup efterforskes som en drabssag.

Det oplyser politiet. Politiet skriver i en pressemeddelelse således:

»Østjyllands Politi har natten igennem været til stede på den adresse i Ulstrup, hvor seks personer i går blev fundet døde.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at de seks personer er identiske med husets beboere - to voksne og deres fire børn.

Gerningsstedsundersøgelserne fortsætter her til morgen, og de afdøde vil blive obduceret i løbet af dagen.

Vi kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er sket i huset, det skal den videre efterforskning og resultatet af obduktionerne hjælpe med at give svar på. Vi efterforsker sagen som en drabssag, og vi er i fuld gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før vi kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset.«


Stille villavej

Midtjyllands Avis var mandag eftermiddag og tirsdag morgen forbi huset, der ligger på en stille villavej. Husene er typisk bygget i 00'erne og der er pænt i området.

Ifølge avisens oplysninger var der tale en tilsyneladende velfungerende tilflytterfamilie med fire børn, hvor den ældste gik på gymnasiet, to gik på Ulstrup Skole og den yngste i børnehave.

Ingen af naboerne ville sige noget om familien. Men det var indlysende, at alle undrende spørger sig selv om, hvad der dog var sket i huset.


Video: Peter Erfurt
Ordet er dit