Tip os
Peter Sørensen kan nu endeligt ånde lettet op. Der bliver ikke en landsretssag ud af voldssagen.

SIF

Peter Sørensen efter endelig frifindelse: Underligt og hårdt forløb

SIF-managers ekshustru mener, at frifindelsen af Peter Sørensen »sætter børn og kvinder i voldelige forhold i en retsløs og farlig tilstand«
21. april 2017, 11.23

SILKEBORG Frifindelsen af Peter Sørensen i en meget omtalt voldssag står ved magt.

Det oplyser anklagemyndigheden til Midtjyllands Avis. Begrundelsen lyder, at statsadvokaten ikke vurderer, at resultatet vil blive anderledes i en landsretssag.

Peter Sørensen blev for 14 dage siden frifundet i byretten for to anklagepunkter om vold mod både sin ekshustru og parrets lille datter.

Med statsadvokatens udmelding er voldssagen mod Peter Sørensen definitivt lukket. Det er en lettet SIF-manager, som Midtjyllands Avis har talt med.

- Selvfølgelig er jeg lettet. Dette forløb har været forrykt, og så underligt og hårdt, at det er svært at beskrive. Det er jo først nu, jeg kan vide mig helt sikker. Det er jo ikke kun mig, denne sag er gået ud over. Det har været hele min familie og ikke mindst mine to drenge. Det har eksempelvis ikke været rart at blive hængt offentlig ud, da sagen kom frem, siger Peter Sørensen, der samtidig med følelsen af lettelse også er frustreret over forløbet.

- Sagen har været en årsag til, at jeg ikke har set min datter i halvandet år, og nu må enhver knast være ryddet af vejen for, at jeg kan komme til at se hende igen. Det er det, jeg nu for alvor - sammen med min advokat - skal til at arbejde på, konstaterer Peter Sørensen.

Midtjyllands Avis har forsøgt at få en kommentar fra Peter Sørensens ekshustru, men hun ønsker ikke at svare på spørgsmål. I stedet har hun sendt en udtalelse, hvori hun blandt andet skriver, at det er problematisk, at dommen ikke bliver anket og at »dommen principielt sætter børn og kvinder i voldelige forhold i en retsløs og farlig tilstand«.

Desuden kritiserer hun Peter Sørensen for i pressen at have ført voldssagen som en skilsmissesag/samværssag »til trods for at anmeldelserne kom længe før separation og endnu længere tid inden Peter Sørensens ønske om samvær. Hans påstande er faktuelt forkerte. Alligevel tillades dette at blive fremføre konsekvent - også i byretten«, skriver ekshustruen til Midtjyllands Avis.


Ordet er dit