Tip os

Ny ejer: Vi køber en fantastisk veldrevet virksomhed

Borg Automotive er solgt til Schouw & Co i Aarhus. Nu skal virksomheden tages til det næste niveau, lyder det fra den nye ejer
20. marts 2017, 14.42

SILKEBORG/AARHUS Selv om der næsten er betalt én milliard for Borg Automotive på Bergsøesvej, så glæder den nye ejer, Schouw & Co., sig over købet.

Virksomheden beskæftiger sig med refabrikering af startere, generatorer, aircondition-anlæg, kompressorer og bremsekalibre på koncernens fabrikker i Polen, Slovakiet, Belgien og England.

Denne miljøvenlige genbrugstanke ligger fint i forlængelse af den overordnede strategi hos Schouw & Co., der nu vil løfte virksomheden til et internationalt niveau på området.

Der sidder i dag 70 medarbejdere på kontoret i Silkeborg. Det vil sige den daglige ledelse og flere nøglemedarbejdere.

- Det er for tidligt at sige noget om, hvad købet kommer til at have af konsekvenser for afdelingen i Silkeborg. Vi har et langsigtet mål om at flytte virksomheden op til at være førende på sit felt i hele verden. I den forbindelse glæder vi os over, at der i Silkeborg sidder dygtige ledere og medarbejdere, som har driftet virksomheden helt fantastisk flot i mange år, siger adm. direktør for Schouw & Co., Jens Bjerg Sørensen.

Der har gennem noget tid været en dialog med virksomhedens ejer, Søren Toft-Jensen, der i dag er 67 år.

- Salget sker som en naturlig del af et generationsskifte, og vi har haft et rigtig godt forløb med Søren Toft-Jensen, som har stor viden inden for området, siger Jens Bjerg Sørensen.


Ordet er dit