Tip os
  • 1/: - I England er der en helt anden kultur omkring dét at være en bogorm og glad for bøger, og man skilter gerne med det. Blandt andet i form af mange små og sjove nørderier, forklarer Dorte Wirenfeldt. Hun har selv boet i England, og vil nu introducere læseglade danskere for de mange små nørderier. Blandt andet i form af Tea Books og anderledes bogmærker fra Winberg Design.
  • 1/: Udsøgt te fra Sri Lanka - og i en tedåse, der er udformet som en gammel bog og emmer af nostalgi. Så bliver det ikke mere engelsk.
  • 1/: I Dorte Wirenfeldts webshop »Booklovers.dk« fås de populære »Tea Books« i flere størrelser. Også som helt små »bøger« med fem tebreve i, der for eksempel kan bruges til værtindegaver og lignende. Eller bare som en gave til en ven, der kan lide bøger og te.
  • 1/: Opbevaringsæskerne ligner til forveksling en rigtig papirbog, men gemmer på et lille hulrum, til små hemmeligheder.

Nørderier til bogorme og læseheste

Dorte Wirenfeldt fra Silkeborg har åbnet sin egen webshop med små gave-idéer til alle bogelskere. Inspirationen har hun hentet i England
10. januar 2017, 14.48

silkeborg En hyggelig lænestol, te på kanden og en god bog i hånden - det er ikke mindre end en returbillet til paradis for mange læseheste, og sådan én er...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind