Tip os

Nej til Nordskovvej, Nyengaard, Mortensen og Borch-Olsen

11. oktober 2017, 14.33

Nordskovvej Kære Erik Nyengaard m.fl.

Det er bemærkelsesværdigt, at du fra din bopæl i Gjern vurderer at have overblik og overskud til at løse vores trafikale udfordringer i hjertet af Silkeborg.

Når jeg læser dit, Mortensens og Borch-Olsens tidligere debatindlæg, så reflekterer jeg over, at I ikke argumenterer med fakta, men flytter fokus til min bopæl.

Efter min forrige valgkampagne og med stor gavl-annonce, kan ingen være i tvivl om min holdning til en vej igennem Nordskoven. Men, hvor jeg og de tusinder, der bliver berørt af en Nordskovvej og forlængelse af Drewsensvej bor, er jo sagen aldeles uvedkommende.

Faktum er, at der efter motorvejens åbning, nu hvert døgn kører 938 færre biler på Århusbakken ved Falkevej.

Det må være tydeligt for enhver, at akut behov for afhjælpning af 5 års trafikkaos ved de store butikker i Center Nord og 5 års trafikkaos midt i centrum ved det nye ikoniske Søtorv og Papirtårnet, burde prioriteres højere end en Nordskovvej.

Beboere langs motorvejen ved, at trafikstøj på 70, 80 og 90 dB ikke er til at spøge med. Vi skal have taget toppen af motorvejsstøjen og vi skal ikke med en Nordskovvej have endnu en støjende møg-sag midt i vores bynære natur.

Lad os nu gøre de veje færdige, som er påbegyndt - inden vi brænder 80 millioner af på et megaprojekt igennem Nordskoven, som der ikke er behov for.

Hvis man fastholder prioriteringen og skaber mere end 4 års trafikkaos i Silkeborgs hjerte, så finder jeg ved kommunalvalget i 2021 såmænd nok kongepladsen på en gavl, der endnu ikke er nedrevet ved trafik-ekspropriering, til et nyt banner med teksten: »Hvad sagde jeg«.


Ordet er dit