Tip os
  • 1/: Vægten viser 25,3 kg. Napoleon vejer altså et par kg for meget under sin tykke pels, da idealvægten er udregnet til et sted mellem 20 og 21 kg. Hanne Høi, til højre, der er Napoleons ejer, ved godt, at han har et vægtproblem, og han får derfor kun slankefoder og massevis af motion. Helt som veterinærsygeplejerske Line Krogh, til venstre, anbefaler.
  • 1/: Napoelon er af racen »Spansk Vandhund«. Den hunderace kan allergikere også have, da dyret ikke fælder nogle af sine bløde hundehår. Overhovedet. Pelsen mærkes som bløde, permanentede krøller. Navnet Napoleon har han fået, da en anden hund i villakvarteret hedder Kejser, og han var nødt til at matche det fornemme navn lidt.
  • 1/: Når man skal udregne hundes idealvægt, skal man måle flere steder på dyrets krop - blandt andet på ben og hoved.
  • 1/: Dyrlæge Peder Didriksen, der er medejer af Dyreklinikken Vestergade, mærker efter om Napoleon har for meget på sidebenene under den tykke pels. Det skal nemlig være muligt at mærke ribbenene, hvis hunden ikke er overvægtig. Men det er svært hos Napoleon, der skal have skåret mængden af tørfoder ned.

Napoleon skal på slankekur

6-årige Napoleon vejer for mange kilo under sin tykke hundepels. Derfor skal han i løbet af de næste måneder gerne tabe et par kg eller tre
19. januar 2016, 19.30

Hundeliv Som for os mennesker så kan en tur på vægten i januar måned også godt få afgørende betydning for en hund. Blinkede røde tal, der fortæller, at...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind