Tip os
Foto: Jakob Stigsen Andersen


Mulig forklaring på tragedie: 45-årig far havde blødning i hjernen

Ifølge eb.dk havde den 45-årige familiefar en blødning i hjernen og var sygemeldt i efteråret
12. januar 2017, 07.45

ulstrup - Min søn er ikke noget ondt menneske.

Det siger faren til den 45-årige mand fra Ulstrup, der har dræbt hele sin familie, i dag til eb.dk

Drabene af den 42-årige hustru og de fire børn fandt sted i et parcelhus på Amstrup Bakker i Ulstrup. Den frygtelige tragedie blev opdaget mandag middag.

Faren fortæller om et sygdomsforløb, der opstod efter et forholdsvis banalt uheld i efteråret, hvor den 45-årige mand på Hovedgaden i Ulstrup på cykel kørte ind i en kvinde. Han væltede og slog hovedet.

Den 45-årige blev sygemeldt med en blødning i hjernen og kunne ikke gøre det for sin familie, han plejede.

- Selvom det kan lyde mærkeligt i denne sammenhæng, så forestiller jeg mig, at han har gjort, hvad han gjorde af kærlighed til sin familie, siger faren.

Af eb.dk fremgår det desuden, at familierne på både morens og farens side har tilbragt tid sammen for at bearbejde chokket og sorgen.

Politiet har endnu ikke meldt ud, hvordan den 45-årige mand tog livet af sin kone og fire børn i alderen 3 til 16 år. Hos Østjyllands Politi oplyser efterforskningsleder Anders Uhrskov, at der er en omfattende efterforskning i gang.

- Vi vil helst ikke fortælle så meget på nuværende tidspunkt. Der er stadig efterforskning og omfattende undersøgelser. Blandt andet obduktion af de afdøde, fortæller Anders Uhrskov.

Det var en bekendt af familien, som mandag tog kontakt til politiet. Den bekendte kunne ikke komme i kontakt med familien og blev derfor ængstelig.

Anders Uhrskov oplyser, at politiet har en formodning om, hvordan drabene er udført. Men han vil over for Ritzau ikke komme ind på, hvilket våben der er brugt.

- Det skyldes både hensynet til de pårørende, og at vi skal have afsluttet vores undersøgelser, fortæller vicepolitiinspektøren.

Dog vil han gerne mane et rygte i jorden om, at familien skulle være blevet gasset.

Det rygte har floreret, og brandvæsnet rykkede mandag i forbindelse med fundet af ligene da også ud til en anmeldelse om »gaslugt i bygning«.

Endnu er det også uklart, hvornår drabene er blevet begået. Heller ikke det vil Anders Uhrskov kaste lys over på nuværende tidspunkt. Igen henviser han til, at politiets efterforskning ikke er afsluttet.


Ordet er dit