Tip os
  • 1/: Bonzemedalje og et royalt håndtryk til en glad Christopher Rytter, AVK International.
    Foto: Flemming Jeppesen, Fokus
  • 1/: Også Kristoffer Teute Nymann, AVK Gummi, fik sin medalje hængt om halsen af prins Joachim.
    Foto: Flemming Jeppesen, Fokus
  • 1/: - Og ligeledes en glad Lars Overgaard Jønsson, AVK Holding Tech.
    Foto: Flemming Jeppesen, Fokus

Medaljer på stribe til AVK-lærlinge

Tre gange bronze til nyudlærte industriteknikere
19. juni 2017, 14.00

Tre dygtige unge ansatte hos AVK blev hædret, da de deltog i Aarhus Håndværkerforening årlige medaljefest på Aarhus Rådhus.

Her hyldes på festlig og højtidelig vis nyudlærte unge, der har opnået særlig flotte karakterer ved deres svendeprøver som industriteknikere på metal-linjen. Og som traditionen byder, var det prins Joachim, der overrakte medaljerne til de nyslåede svende.

Kravet for at kunne blive indstillet til medalje, er, at man har opnået karakteren 10 eller 12 til sin svendeprøve, og det levede de tre nyudlærte industriteknikere fra AVK fint op til.

De tre er Christopher Rytter, AVK International, Lars Overgaard Jønsson, AVK Holding Tech, og Kristoffer Teute Nymann, AVK Gummi.

De fik alle tre hængt en bronzemedalje om halsen af en engageret prins Joachim, som i en personlig tale hyldede de unge mennesker, der tager en erhvervsuddannelse, og fremhævede, at dygtige lærlinge og medarbejdere ude i virksomhederne er en af grundstenene for den fortsatte udvikling i Danmark.Ordet er dit