Tip os
Der er færre møbler, men meget mere inden for nips og legetøj, lyder meldingen forud for Høvers loppemarked. Her Mathilde og hendes mor Christina på loppejagt ved en tidligere lejlighed. ?
Foto: Jens Anker Tvedebrink

Lopperne vrimler i Høver

19. maj 2017, 14.11

HØVER En pæn flok frivillige hjælper med, og det er der glæde over i Høver Beboerforening forud for weekendens loppemarked.

- For vi har fået rigtig meget ind, siger kassereren Mogens Kjærskov, der er godt tilfreds med, foreningen i år igen har fået lov til at samle lopper ind via en container på genbrugsstationen i Skovby.

- Vi har to lader fyldt hos hjælpsomme bondemænd i området, og der bliver rigtig meget at komme efter, lover Mogens Kjærskov. Der er færre møbler end tidligere - måske fordi folk har fået mere øje på mulighederne for at sælge møbler selv via diverse hjemmesider. Men der er rigtig meget inden for andet bohave, nips og legetøj.

Finder gæsterne ikke det rene genbrugsguld kan de trøste sig med en kop kaffe eller en øl i beboerhusets velassorterede café. Loppemarkedet, der regnes blandt de største i området, har åbent fire timer både lørdag og søndag.


Ordet er dit