Tip os

Lastbilsmekanikerlærlinge

Ejner Hessel søger Lastbilsmekanikerlærlinge i Brande og Herning.

Vi søger lastbilsmekaniker-lærlinge til vores afdeling i Brande og Herning, som begge er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi lige står og mangler?

Vi kan tilbyde en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan - alt sammen understøttet af, at du, når du går i lære hos Ejner Hessel, kommer til at arbejde med nogle af de mest avancerede lastbiler på markedet. Desuden vil du altid være en del af et team - både lokalt samt det store Ejner Hessel-team med ca. 950 kolleger (hvoraf 111 er lærlinge) fordelt på 22 forskellige afdelinger.

Du skal have bestået 10. klasse og være i gang med - eller have bestået grundforløbet. Det er en fordel, hvis du har hovedet såvel som hænderne skruet rigtigt på - og selvfølgelig være klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for. Derudover er du afklaret med, at skoleforløbene foregår på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, som nu gennemfører mærkespecifik lærlingeuddannelse for de førende lastbilsmærker i Danmark - herunder Mercedes-Benz. Du vil dermed få en unik uddannelse og viden om "stjerne-produkterne", studieture til Tyskland for at opleve fabrikkerne, og når du modtager dit svendebrev, har du allerede gennemført første uddannelsestrin hos Mercedes-Benz, hvorfor du kan kalde dig "Mercedes-Benz vedligeholdelsestekniker".

Kontakt værkfører Ronnie Due Jensen på telefon 7211 6240 vedrørende spørgsmål til stillingen i Herning. Kontakt værkfører Stefan Bredgaard på telefon 7211 6144 vedrørende spørgsmål til stillingen i Brande.

Stillingerne kan søges på vores hjemmeside www.hessel.dk/dinfremtid

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om Ejner Hessel A/S. Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere og omsatte i 2016 for 4.4 mia. kr.

Se flere jobs