Tip os

Kørselsleder

M. Larsen Vognmandsfirma A/S søger kørselsleder med tiltrædelse snarest

Trives du i en virksomhed i vækst, hvor det går stærkt og sætter du en ære i at kombinere god kundeservice med motiverede medarbejdere?

Så er et job som kørselsleder hos en af Danmarks største transportører M. Larsen Vognmandsfirma A/S måske noget for dig.

Med reference til vores distriktschef i Jylland, vil du i jobbet som kørselsleder få ansvaret for den daglige drift af vores nye renovationskontrakter med Silkeborg Genbrug og Affald, ved Silkeborg Forsyning. Vi overtager kontrakterne med Silkeborg pr. 1. november 2017, og her er du allerede godt i gang.

Dine primære opgaver

- Kontraktansvar

- Kvalitetssikring af udført arbejde / egenkontrol

- Daglig kontakt med Silkeborg Forsyning

- Ledelsesansvar for ca. 30 chauffører

- Planlægning, optimering og drift af ruter

- Vedligeholdelse af tildelt vognpark

- Tæt og konstruktiv dialog med medarbejdere, borgere, Silkeborg Genbrug og Affald, ved Silkeborg Forsyning og øvrige involverede parter

- Udfærdigelse af løngrundlag

- Fakturering

- Rapportering både internt og eksternt

Du er

- Driftssikker med en stærk lederprofil

- Handlekraftig

- Fortrolig med gængse Microsoft produkter og IT i almindelighed

- God til at arbejde selvstændigt og struktureret

- Ansvarsbevidst, serviceminded og fleksibel

- God til at motivere og instruere medarbejdere

- Empatisk overfor de personer du er i kontakt med, men samtidig i stand til at sætte rammerne

- Erfaren inden for ledelse af chauffører

- Proaktiv og arbejder løsningsorienteret

- Vant til at håndtere chauffører og kunder og trives generelt i et til tider hektisk miljø

- Robust og har masser af gåpåmod.

- Velformuleret både mundtligt og skriftligt


I en opstartsfase vil du arbejde med afsæt fra hjemmekontor, senere vil dine aktiviteter tage afsæt fra Silkeborgegnen, hvor vi i nær fremtid skal finde egnede lokaler.

Derudover er det et krav, at du har kørekort til almindelig personbil, og at du har en bil til rådighed, da der i begrænset omfang vil være kørsel i forbindelse med arbejdet. Der afregnes km efter statens takster.

Vi tilbyder

Et alsidigt job med en spændende hverdag i en virksomhed med en flad struktur, højt til loftet og fart på. Løn efter kvalifikationer.

Interesseret? Så søg stillingen via jobindex på linket nederst i annoncen.

Send din ansøgning og CV inden den 27. april 2017 - vi indkalder løbende til samtaler, med henblik på tiltrædelse pr. 1. juli 2017 og evt. før.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere detaljer om stillingen, kan du kontakte distriktschef Henrik Mikkelsen på mail: hm@mlarsen.dk eller telefon: 30 37 14 22.

M. Larsen Vognmandsfirma A/S er blandt landets største transportører og har siden 1947 specialiseret sig især inden for transport og håndtering af alt affald, levering af byggematerialer og kranopgaver. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere og vores vognpark består af ca. 350 biler. Virksomheden er miljøcertificeret iflg. ISO 14001, kvalitetscertificeret iflg. ISO 9001 samt arbejdsmiljøcertificeret iflg. OHSAS 18001. Virksomhedens mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere og at kunne yde den service vore nuværende og nye kunder efterspørger nu og i fremtiden.

Du kan læse mere om M. Larsen Vognmandsfirma A/S på http://www.mlarsen.dk.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/259148/koerselsleder-med-tiltraedelse-snarest