Tip os
  • 1/: Der var folk fra flere forskellige lande. Heriblandt tre tyske piger, Nina Brix (tv), Leonie Peters og Nora Brix. Da de hørte om Shiva Spirit Festival fra nogle danskere, der var til en lignende festival i Tyskland, var de ikke i tvivl om, at de måtte af sted. Og de blev da også nogle af de første, man så på dansegulvet, da den værste regn havde lagt sig.
  • 1/: Ifølge flere gæster er der et utroligt sammenhold mellem gæsterne, selvom de ikke kender hinanden på forhånd. Og hos andre er der måske endda en spirende kærlighed. Den tyske festivalgænger Nora Brix smilede i hvert fald stort efter kysset med denne unge mand.
  • 1/: Nadja Munch fra Slagelse trodsede regnvejret sammen med resten af sin camp. Der blev blandt andet pustet balloner op i det våde græs. Vejret klarede heldigvis op i løbet af aftenen, og lørdag var der lagt op til trancedans under solstrålerne.
  • 1/: Festivalarrangør Mads From Vestergaard håber, at festivalen kan blive gentaget til næste år. Om det skal være i Silkeborg eller i en anden by, vil han ikke sige noget om endnu. Det handler også om, hvor de kan få godkendelse til at holde en Shiva Spirit Festival i Danmark.
  • 1/: Det var på rigtig festivalmanér, at festivalgængerne festede i weekenden. Der var nemlig både øl og musik, der blev spillet fra de forskellige lejre. Og folk gik imellem teltene og fik nye bekendtskaber. Og det var netop det, Anette Haslev (tv) og Stella Christensen havde set frem til ved netop denne festival.

Kærlighed og trancedans på ny festival

Cirkuspladsen var i weekenden hjemsted for en alternativ festival, hvor der blev danset til lyden af 29 forskellige kunstnere og DJ's fra fem forskellige lande
17. juli 2017, 10.09

SILKEBORG Det var en sød duft af sjov tobak, der kildrede i næsen på Cirkuspladsen i weekenden, da Danmarks første Shiva Spirit Festival blev afholdt.Og så var ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind