Tip os
  • 1/: Allerede ved indgangen til Jyske Bank Boxen blev gæsterne mødt med musik og feststemning.
  • 1/: Inden Boxen blev indtaget af de mange gæster fra hele landet, samledes flere i grupper fra de forskellige arbejdspladser udenfor, så man var sikker på, ikke at blive væk fra hinanden allerede fra start. Her er det et hold kolleger fra finansafdelingen i Silkeborg.
  • 1/: Medarbejderne var inviteret med sammen med deres ledsager, og for en del medarbejdere betød det samtidig en kollega, for i Jyske Bank er der flere par, hvor begge arbejder i koncernen. Som blandt andet Michael og Kirsten Stjernholm fraSejs, der har været i Jyske Bank i henholdsvis 28 år og 36 år.
  • 1/: Indenfor i Boxen var der en velkomstdrink parat til de mange gæster, mens alle ventede spændt på at det inde i selve salen skulle blive afsløret, hvem der skulle stå for underholdningen.

Jyske Bank fester med Rasmus Seebach og en række pop-koryfæer

5700 medarbejdere med ledsagere fra Jyske Bank fejrer lige nu bankens 50 års jubilæum. På scenen i Jyske Bank Boksen er det blandt andet Rasmus Seebach, der indleder festlighederne
17. juni 2017, 17.56

SILKEBORG/HERNING Siden lørdag eftermiddag klokken 16 er Jyske Banks hovedsæde for en dag, aften og et par timer over midnat flyttet til Jyske Bank Boxen i Herning, hvor hele »familien Jyske Bank« fejrer, at Jyske Bank nu er blevet 50 år.

Jubilæumsfesten er en intern fest for alle Jyske Banks medarbejdere med ledsagere, og dermed er det 5800 gæster, der fejrer bankens første 50 leveår.

Derfor var den røde løber rullet ud ved indgangen til Boxen, og den har de mange medarbejdere med ledsagere fra hele landet skredet opad, alle sammen i deres flotteste skrud og med store forventninger, for Jyske Bank har ry for at holde nogle gode fester med store overraskelser og store navne på scenen.

Og sådan er det også gået, for efter at lyset er dæmpet ned i salen, og lyset på scenen er kommet op, er det Rasmus Seebach, Infernal og mange andre popkoryfæer, der sørger for at underholde en »bankboks« fyldt med festklædte bankfolk.
Ordet er dit