Tip os

Jamen, det var jo polakker

10. juli 2017, 12.33

UNDERBETALING Kære Leif Bergmann:

Det var polakker .

Jeg kan ikke forstå, at du kan få dig selv til at kalde vores yderst gode lokalredaktør for racist?

Er der nogen, der har skrevet gode historier om Ry og sat Ry på »danmarkskortet«, så er det Torben Jacobsen - og der har da også været mange gode historier om Kvickly i Ry!

En god lokalredaktør skriver og fortæller om alt hvad der sker i lokalsamfundet - og er der noget negativt om Kvickly, så skal lokalredaktøren jo også skrive om det.

Jeg konstaterede sammen med en kollega, at der var udenlandsk arbejdskraft i gang i det kommende nye bibliotek - og ja, det var 2 fra Polen vi mødte - og derfor var det polakker - det kalder jeg og alle andre vel folk fra Polen?

Det er jo det, der er det interessante ved historien - nemlig at det er underbetalte folk fra Polen - sådan er det desværre tit på danske byggepladser - men jeg havde dog ikke regnet med at finde underbetalte folk fra Polen på et byggeri, som Kvickly står for - og som senere skal udlejes til Skanderborg Kommune.

I en pressemeddelelse fra Kvickly lyder det, at der er lavet aftaler, som også er underskrevet, med alle firmaer som skulle udføre arbejde på byggepladsen. Det er supergodt, og det er jeg glad for. At der så er et firma, som hyrer en underentreprenør ind som bryder denne aftale, det kan Kvickly i Ry jo ikke gøre for , og derfor kunne denne sag have været løst stille og roligt uden det store skriveri i Midtjyllands Avis. Sådan gik det ikke , og hvorfor ikke det?

Jeg ved det ikke, men nu vil jeg da bede Leif Bergmann fremlægge de underskrevne aftaler som skulle sikre ordnede løn- og arbejdsforhold på byggepladsen, for de findes vel?

Det er jeg sikker på, de gør, men lad dem komme frem i offentligheden - og dette sammen med en undskyldning til Torben Jacobsen - så vil den sag hurtigt være glemt, og du og Kvickly vil hurtigt få den respekt tilbage, som I fortjener for de gode ting, I gør for byen Ry.


Ordet er dit