Tip os
Line Petersen har fået medansvar for Ide Møblers sofa- og spisestueafdeling. - Så her er også en spændende opgave at vokse på, siger hun.

Ide Møbler i Silkeborg ansætter top-elev

Line Petersen har netop afsluttet sin salgselevuddannelse i Ide Møbler Silkeborg og har nu fået fastansættelse i butikken
19. juni 2017, 12.00

24-årige Line Petersen har god grund til at være glad og stolt. Hun har netop afsluttet sin to-årige salgselevuddannelse i Ide Møbler i Silkeborg med rigtig flotte karakterer. Og derudover har Ide Møbler tilbudt hende et job som sælger, som Line har sagt ja til.

- Jeg er helt vildt glad for at få job i Ide Møbler i Silkeborg. Jeg synes, det er rigtig motiverende at arbejde med salg og vejlede kunden til det helt rigtige produkt til deres hjem. Og så er det jo fedt at lukke en ordre, som har skabt værdi for både kunden og butikken, siger Line Petersen. Salgschef Lars Thomsen er glad for, at han kunne fastansætte Line efter elevtiden og glæder sig til at arbejde sammen med hende i fremtiden.

- Vi bruger mange ressourcer på at have en målrettet og professionel salgs-elevuddannelse, så det er fantastisk at se, at der kommer nogle dygtige sælgere ud af det - og her er Line én af dem. Line har skabt nogle flotte resultater og er en vellidt kollega i butikken, så jeg er glad for at have hende på teamet i Silkeborg, siger Lars Thomsen.

Line er opvokset i Sorring og bor i dag i Silkeborg. Hun har altid gerne vil arbejde med handel, og da salgselevpladsen hos Ide Møbler bød sig, slog hun til og fik pladsen.

- Det har været en rigtig lærerig rejse at tage elevuddannelsen. Det har givet mig meget både personligt og fagligt. Alle kædens elever går sammen, så det har givet super meget, at vi har kunnet sparre med hinanden på tværs, siger Line Petersen.


Ordet er dit