Tip os

Håb for gymnasieelever - 20 computere fundet hos tyve

Nogle eller alle gymnasielever, der har fået stjålet deres computere i henholdsvis Bjerringbro, Ikast, Silkeborg og Herning, kan se frem til at få deres pc´ere tilbage
21. april 2017, 08.44

bjerringbro Efter anholdelsen af de to formodede computertyve, der tirsdag stjal 16 pc´ere på Bjerringbro Gymnasium og onsdag fem på Ikast Gymnasium har politiet fundet omkring 20 pcére på et sted, hvor de to formodede tyve opholdt sig.

Der er tale om to mænd fra Algeriet sidst i tyverne. Den ene med bopæl i Sverige og den anden uden fast bopæl i Danmark.

Det oplyser Henrik Thomassen, politikommissær hos lokalpolitiet i Viborg.

De to formodede gerningsmænd var medio marts på »besøg« på gymnasierne i Silkeborg (seks pc´ere) og Herning (syv pc´ere), men det er vurderes at være tvivlsomt, at de pc´ere, der blev stjålet ved disse lejligheder, er blandt de fundne pc´ere torsdag.

De to mænd blev anholdt ved gymnasiet i Viborg torsdag ved 9-tiden, hvor de forsøgte at stjæle en eller flere pc´ere. Den ene af mændene forsøgte ifølge politikommissæren at flygte fra politiet. Men han blev løbet op af en patrulje.

De to mænd fremstilles i dag i et grundlovsforhør ved retten i Viborg.

- De er ud fra foreliggende oplysninger sigtet for tyveri på gymnasierne i Bjerringbro, Ikast-Brande, Herning, Silkeborg og for tyveriforøget i Viborg, oplyser Henrik Tomassen.


Ordet er dit