Tip os
  • 1/: Claus Broe ser frem til, at Silkeborg får et butikscenter, som han er overbevist om vil trække mange kunder til byen. - Medlemmerne i Handel Silkeborg vil have fuldstændigt de samme interesser som butikscentret, og derfor vil vi naturligvis arbejde tæt sammen. Prøv at tænke dig, hvor stort et tryk vi med 50 butikker i et nyt butikscenter i Silkeborg kan lægge rent markedsføringsmæssigt. Det bliver helt fantastisk, forudsiger handelschefen.
  • 1/: Centerchef i Herning Centret, Kim Lauritsen, har grund til at smile. Væksten i centret fortsætter, og 2016 bød på ny rekord. Særligt årets sidste tre måneder var gode med en stigning i antallet af besøgende på 10 procent. Intet tyder dog ifølge centerchefen på, at åbningen af motorvejen ved Silkeborg i september har fået flere silkeborgensere til at tage til Herning for at handle. - Andelen af kunder fra Silkeborg var stort set den samme hele året. Til gengæld kunne vi virkelig se et ryk, da den første motorvejsstrækning fra Funder til Herning åbnede, siger han.
    Foto: Henrik Ole Jensen

Handelschef: Markedsføringen af Silkeborg skal op i gear

Claus Broes nytårs-ønske er, at mange flere butikker i Silkeborg melder sig under fanerne hos Handel Silkeborg
04. januar 2017, 13.57

silkeborg Herning Centret satte med godt 3,6 millioner besøgende ny rekord sidste år. Det svarer til en stigning på syv procent. Omsætningen er ikke gjort...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind