Tip os
Lokale instruktører vil vise de mange gode spor i Søhøjlandets smukke natur frem, fortæller aktivitetschef på Sletten Thomas Vilstrup, som håber at man med festivalen også kan komme i dialog med de mange ikke-organiserede mountainbikere.

Gl. Ryes nye skoleleder budt velkommen med masser af flag

Gl. Rye Skoles nye leder, Peter Bech Milsgaard, havde i går første dag på jobbet
05. januar 2017, 12.26

RY Den nye leder af Gl. Rye Skole og Børnehuset Bison blev i går budt behørigt velkommen af børn, forældre og ansatte.

Byens flagallé var sat op langs fra indkørslen til byen frem til skolen, og skolens elever fik fra morgenstunden udleveret flag i skolegården.

Herefter stillede de op klassevis langs Ryesgade hele vejen fra Galgebakken hen til skolen, så den nye leder Peter Bech Milsgaard, ankom til sin første arbejdsdag gennem flagespalier.

Senere på formiddagen var der officiel modtagelse af den nye skoleleder i hallen, og i går eftermiddag var Peter Bech Milsgaard så på besøg i børnehuset Bison, for at hilse på forældre og personale her.

- Det var fantastisk stort og flot at se fællesskabet og den måde de står sammen på herude, sagde Peter Bech Milsgaard i går eftermiddag om den modtagelse han fik på sin første arbejdsdag.

- Der er en fantastisk stemning i det her lokalsamfund - de vil noget sammen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og bygge videre på det fællesskab, sagde skolelederen til Midtjyllands Avis og konstaterede i øvrigt at Gl. Rye Skole er en meget veldrevet skole, og at hans fokus fremover bliver at videreudvikle skolen i fællesskab med elever, forældre og ansatte.


Ordet er dit