Tip os
Med koncertfortællingen »Cohen i Kirken« er det Carsten Holm med trio, der tagerfat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af poesi og historie. Cohen-koncerten af afslutningen på årets sommerfest i Gjern.

Gjern holder fest over ti dage

De unge indleder Sankthansfesten i Gjern
16. juni 2017, 07.40

GJERN Det bliver ungdommen, der skal indlede årest byfest i Gjern, Sankthansfesten, og det er allerede i aften, fredag den 16. juni, at de unge spiller og gamer frem til den lyse morgen med byfestens lan-party i Gjern IFs klubhus, samtidig med, at der ved siden af er sodavandsdiskotek, der dog slutter ved midnat.

Ellers er Sankthansfesten atter lagt an på arrangementer, der foregår i Gjern Anlæg med tilhørende festtelt - foruden arrangementer resten af ugen, der foregår andre steder i byen.

Hele lørdagen bliver ren festdag med morgenmad og familiedag med en række forskellige aktiviteter, fem til, at der er fest og musik og dans med bandet Lunchbox.

Onsdag den 21. juni er der vandreture rundt om i Gjern og omegen, hvor der er mulighed for forskellige distancer og tempoer. Herefter er der kage og kaffe.

Sankthansaften fredag den 23. juni er der først fællesspisning i Gjern Kultur- og Idrætscenter, der afsluttes med fælles fakkeloptog til engen over for Karolinelundscenteret, hvor bålet tændes.

Den mere end en uge lange festuge afsluttes med koncert i Gjern Kirke søndag den 25. juni. med Carsten Holm og Cohen-trioen, der vil stå for en stemningsfuld aften med masser af Cohen-musik på programmet.


Ordet er dit