Tip os
  • 1/: Alice Sørensen og Uffe Sørensen (til højre) har i første omgang forpagtet Cafeteria Kroen ud til sønnen Esben Sørensen, der fortsat driver spisestedet sammen forældrene, og han har ikke tænkt sig at lave så meget om, for han er i forvejen yderst tilfreds med det koncept, som Cafeteria Kroen drives efter.
  • 1/: Cafeteria Kroen er andet og mere end et spisested ved hovedvej A13. Her er også selskabslokaler, hytte- og værelsesudlejning, camping- og markedsplads, foruden et mini-dyrehold med klappedyr til børnene.
  • 1/: Esben Sørensen klarer alle opgaver, men regerer først og fremmest i køkkenet. I alt er her 16-17 medarbejdere, svarende til syv fuldtidsstillinger.

Esben er chef for forældrene

Årsskiftet betød også generationsskifte for Cafeteria Kroen. Alligevel er alt ved det gamle
06. januar 2017, 14.51

HJØLLUND Stegt flæsk er så absolut kommet for at blive i det danske køkken. Faktisk er stegt flæsk måske endda på vej til at opnå endnu mere popularitet, hvis...

30 dages abonnement GRATIS så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind