Tip os

Elektriker - vil du have meget forskellige opgaver og fokus på din udvikling?

Er du uddannet elektriker? Så har du nu muligheden at blive en del af en virksomhed, hvor du får afvekslende opgaver, store udviklingsmuligheder og rare kolleger.

Birger Brødløs A/S er en alsidig el-installationsforretning mellem Silkeborg og Viborg. Her deler du din tid mellem at løse opgaver for vores kunder i landbruget, industrien, erhvervslivet og hos private, så du får opgaver, som varierer meget.

For at give dig de bedste forudsætninger for at yde høj service og kvalitet, sender vi dig på kurser for at opretholde den høje standard.

Du løser alle slags opgaver
Hver morgen mødes du med dine kolleger på firmaadressen og vender dagens projekter. Herefter kører du ud i din firmabil og udfører diverse opgaver, der spænder bredt i lokation, størrelse og tid. Måske tager det en time hos en privatkunde, eller måske er det et længerevarende projekt.

Dine opgaver inkluderer:

  • spjældopgaver
  • fejlfinding, reparationer og nye installationer
  • vejlede kunder

Din arbejdsdag ligger fra kl. 7.30-16.00. Om fredagen holder vi fyraften kl. 12.30. Vi har også en vagtordning, som du deler med de andre ansatte. Vi aftaler sammen, hvordan vi bedst tilpasser den til dig og dit liv.

Her får du gode kolleger og faglig frihed
Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores 2 indehavere, 2 svende og 2 lærlinge. Alle værner om vores gode kultur med faglig sparring og godt humør på arbejdspladsen. Vi er et forholdsvist ungt team, der gerne ses uden for arbejdstiden. Derfor har vi en personaleforening, der afholder 2-3 sociale arrangementer om året.

Hos os får du mulighed for at tage dine egne beslutninger og tilrettelægge din arbejdsdag, som du finder passende. Vi stoler på vores ansatte, og derfor får du masser af ansvar og frihed.

Elektriker med kundetække

  • Du er uddannet elektriker.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring, der gør dig mere eller mindre selvkørende fra start, men det er ikke et krav.
  • Du er imødekommende og smilende, så du kan give vores kunder en god oplevelse.
  • Du behersker dansk i skrift og tale.

Vi stiller en veludstyret bil til rådighed, der fungerer som dit kørende værksted. Derudover får du en firmatelefon, betalt formiddagspause, fri frugt og drikkevarer, sundhedsforsikring, mulighed for efteruddannelse samt løn efter aftale.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Poulsen på 20 29 06 55. Send din ansøgning og dit CV til cp@brodlos.dk hurtigst muligt, da vi mangler dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se flere jobs