Tip os
BSV tabte i Herning.
Foto: Tom Laursen

Drama: BSV snublede mod rival og missede førstepladsen

Bjerringbro-Silkeborg var i kontrol inden pausen mod HC Midtjylland, men hjemmeholdet løb med begge point i en nervepirrende slutfase
12. oktober 2017, 20.11

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg var torsdag aften på besøg hos HC Midtjylland, og naboerne fra Herning endte med at vinde opgøret med 32-30 foran 2123 tilskuere.

Nederlaget betyder, at Peter Bredsdorff-Larsens mandskab må tage til takke med tredjepladsen i ligaen, der toppes af GOG, som har 11 point, mens Skjern og BSV begge følger lige efter med 10 point.

BSV'erne fik ellers hurtigt slået et lille hul, og hjemmeholdet skulle konstant kæmpe for at hænge på. Det lykkedes i perioder, og 2-5 blev eksempelvis vekslet til 5-6 efter en vellykket timeout.

Efter godt 18 minutters spil fik HC Midtjylland kontakt ved stillingen 7-7, men BSV'erne skruede igen op for blusset anført af en velspillende Jacob Lassen, der blev noteret for fem scoringer på fem forsøg i første halvleg, og efter de første 30 minutter var hjemmeholdet igen nede med tre mål ved stillingen 11-14.


Lassen så rødt

Tre minutter efter pausen kom HC Midtjylland dog tilbage på omgangshøjde, og få øjeblikke senere var hjemmeholdet foran med 17-15. Føringen blev efterfølgende udbygget til 25-21, og BSV'erne var dermed under pres inden det sidste kvarter af opgøret.

Her hjalp det ikke, at Jacob Lassen blev præsenteret for et direkte rødt kort, da dommerne mente, at han stoppede en HCM-kontra på ulovlig vis.

Gæsterne gav dog ikke op af den grund, og BSV fik kæmpet sig tilbage på 28-28. Hjemmeholdet fik dog slået et nyt hul og 13 sekunder før tid lukkede og slukkede Eivind Tangen, da han brød igennem og scorede til slutresultatet 32-30.


Ordet er dit