Tip os
Her prisvinder Lene Yang og skolens 9. klasse, som hun har udviklet projektet sammen med. I kølvandet på prisen er hun og nogle af hendes elever inviteret til at deltage i Danmarks Læringsfestival i begyndelsen af marts.
Foto: Herskindskolen

Digital hæder til Herskindskolen

Lærer Lene Yang og skolens 9. klasse får pris for projekt om sikker færden på internettet
12. januar 2017, 10.09

HERSKIND Der drysser hæder over Herskindskolen i det nye år.

En af skolens lærere, Lene Yang, har fra Undervisningsministeriet modtaget en pris for et projekt, hun har lavet sammen med elever fra skolens 9. klasse.

Det hedder »Better e-safe than sorry« og handler om, hvordan unge bruger internettet fornuftigt, når de eksempelvis tager digitale billeder, laver videoer og skriver emails som led i undervisningen.

Målet med projektet er at øge de unges vagtsomhed, når de bruger de digitale medier. Det er indgår i et , som Herskindskolen har med lærere og klasser fra fem andre lande i EU.


Valgt blandt 239 projekter

I alt 239 projekter har deltaget i konkurrencen og Lene Yangs er valgt som prismodtager i kategorien »Best eTwinning DK i 2016.«

Med prisen kan følge endnu mere hæder, for projektet er nu også indstillet til den europæiske pris på området, som uddeles her i 2017.

Herskindskolens projekt er derudover med som det ene af de to projekter, der indgår i en nye bog om »digitalt medborgerskab«, der handler både om sikker færden på internettet og mere generelt om digital dannelse.


Med til læringsfestival

Lene Yang og nogle af hendes elever er inviteret til at deltage i Danmarks Læringsfestival i begyndelsen af marts, hvor de vil fortælle om projektet som inspiration til andre skoler.

eTwinning kaldes opbygningen af digitaler netværker og pædagogiske partnerskaber mellem skoler og lærere rundt om i Europa. 33 lande er med i dette samarbejde.

sinn


Ordet er dit