Tip os

Aleris hjemmepleje søger medarbejdere

Har du hjertet og fagligheden på rette sted?

Så kan du være en af vores nye medarbejdere i Aleris Omsorg. Aleris Hjemmepleje i Aarhus er fortsat i vækst og søger Social og sundhedshjælpereog Social- og Sundhedsassistenter til dag- og aftenvagt. Ansættelserne er på 28-35 timer efter aftale.

Vi har stort fokus på høje kompetencer og nærvær i samarbejdet med både borgere og medarbejdere.

Aleris Omsorg er en privat virksomhed, som arbejder inden for pleje, handicap, diagnostisk og behandlingi Danmark, Norge og Sverige. I Danmarkbestår Aleris af Aleris-HamletHospitaler og Aleris Omsorg.

Aleris Omsorg driver plejecentre, hjemmepleje, hjemmesygepleje, genoptræningscentre og handicapbotilbud og har ca. 1000 medarbejdere i Danmark.

I Aleris sætter vi det enkelte individi centrum og skaber OMSORG, TRYGHEDog TRIVSEL, for såvel borgere, pårørende og medarbejdere. Med udgangspunkt i vores værdier - omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning - gør vi en forskel i hvert eneste møde.

Aleris har overenskomst med FOA.

Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du være med til at gøre en forskel, så send din ansøgning til eller kontakt Daglig leder Marianne Ahl Marianne.ahl@aleris.dk

Du kan læse mere om os på www.aleris.dk

Aleris er en af nordens største pleje- og behandlingsvirksomheder med aktiviteter i Sverige, Norge og Danmark. Aleris Omsorg A/S driver plejecentre, handicap botilbud og hjemmepleje i Danmark, og er arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere. Aleris Omsorg A/S er medlem af Dansk Erhverv og har overenskomstmed DSR og FOA.