Tip os
Peter Sørensen.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF

SIF-træner sigtes for vold mod tidligere hustru

Peter Sørensen afviser alle anklager, men kan se frem til retssag
09. november 2016, 12.19

FODBOLD SIF-træner Peter Sørensen er blevet sigtet for vold. Det sker efter et længere forløb, hvor SIF-træneren i forbindelse med en skilsmisse er blevet meldt til politiet af sin nu tidligere kone.

Parret har et mindre barn sammen.

Politiet har efterforsket sagen, og i første omgang var sagen blevet afvist, men nu har statsadvokaten valgt at sende sagen i retten.

- Det er en sag, som for mig har varet længe, fordi jeg i februar valgte at gå fra min daværende kone. Det er en ubehagelig tid, for det har kastet en byge af anklager og anmeldelser af sig. Ting som jeg har været nødt til at forholde mig til, fordi politiet har afhørt mig, men ikke valgt at rejse sigtelse, siger Peter Sørensen og slår fast:

- Jeg har ikke udøvet vold. Jeg har gjort og sagt ting, som jeg fortryder, men jeg har ikke udøvet vold, siger Peter Sørensen, der slår fast, at han ikke vil gå ind i mudderkastning med sin eks-kone.

I Silkeborg IF ser man alvorligt på sagen.

- Vi tror selvfølgelig på det, som Peter siger, indtil andet er bevist. Han har fortalt os, at det er pure opspind. Man er uskyldig til andet er bevist, siger SIF-direktør Kent Madsen, der slår fast, at Peter Sørensen fortsætter som manager.


Ordet er dit