Tip os
Temperaturen er minus fem grader i Yetis prøverum i Københavns Lufthavn. I butikken håber man, at det bliver en attraktion.

Minus fem grader i prøverummet

30. januar 2014, 16.15

SILKEBORG: Nordisk Company på Papirfabrikken 74 ejer det eksklusive outdoor-brand Yeti, og i Københavns Lufthavn går virksomheden nu alternativt til værks for at gøre opmærksom på Yeti-vinterjakkerne.

I Kastrup-lufthavnens taxfree-butik har Yeti opstillet et såkaldt »be cool«-prøverum.

Temperaturen i prøverummet er minus fem grader, og det betyder, at kunderne får mulighed for at teste den nye vinterjakke ved autentisk vintertemperatur.

Prøverummet, hvori man kan spejle sig i en isblok, er det første af sin slags herhjemme. Og i lufthavnen ser man frem til at præsentere kunderne for det kølige, nye tiltag.

- Vi er sikre på, at det iskolde prøverum vil blive lidt af en attraktion, der både kan bringe smilet frem på folks læber og hjælpe dem med at finde lige netop den vinterjakke, som passer bedst til deres behov, siger Sören Borch fra firmaet Gebr. Heinemann Retail Aps, som driver lufthavnens taxfree-butik.

Yeti-mærket er kendt for at være miljøvenlig producent af kvalitetssoveposer, vinterjakker og andre outdoor-tilbehør, og i dette års forårskollektion lancerer man verdens første jakke lavet af nylon af miljøvenlige planter.

Yeti blev lancereret i Tyskland i 1983 af Bernd Exner, og varerne produceres fortsat i Tyskland.


Ordet er dit