Tip os
Huset ser lukket og tilknappet ud, men skilte i vinduerne og annoncer på internettet forsikrer det modsatte.

Bordel skaber frygt og utryghed

22. november 2013, 14.55

VESTER VELLING: I knap en måned er et hus på Randersvej midt i Vester Velling blevet brugt som bordel, og det har skabt utryghed i byen.

Med nedrullede gardiner, et enkelt skilt med »åbent« samt til tider røde lamper i vinduerne ligger det midt i byen.

Trafikken til huset taler sit tydelige sprog, og man kan med få klik på internettet orientere sig om både vareudbud og priser i huset, der efter Avisens oplysninger bebos af en ikke-dansk kvinde.

Beboerne i Vester Velling har kontaktet både politi og kommunen for at få bordellet lukket, men der er ikke umiddelbart anledning til, at myndighederne kan gribe ind.

Bordeldrift er i sig selv ikke ulovligt i Danmark. Kun hvis elementer som kvindehandel og rufferi er der mulighed for at lukke bordellet.

Hvad der i øvrigt er grund til Vester Velling-borgernes utryghed - nogle siger frygt - er det ikke muligt at få afklaret.

Ingen i byen vil stå frem og udtale sig til avisen.

- Vi er ikke trygge. Der er uheldige elementer inde over sagen, er det nærmeste en borger, der kræver at være anonym, vil komme sagens kerne.

Det handler dog blandt andet om den trafik, der er til huset, parkerede biler og det faktum, at bordellet ligger tæt ved busstoppestedet, som byens børn bruger, når de skal til og fra skole.

Èt er man enige om i Vester Velling: Landsbyidyllen er forsvundet og er afløst af utryghed og usikkerhed.


Ordet er dit