Lærke og Marko smagte godt efter, da der i går blev serveret levende myrer i Dybkærgården. Og de synes, at myrene smagte godt.

- Myrer smager lidt som citron

19. september 2012, 17.04

GØDVAD: - De smager lidt surt. Lidt som citron, og man kan smage dem med det samme, de kommer ind og kravler på tungen, fortæller Lærke på fem år.

Sammen med de andre børn i Dybkærgården på Arendalsvej har hun netop fået serveret en tallerken levende orangemyrer.

- De smager godt, fortæller Lærke, efter hun har puttet endnu en myre i munden.

Børnene i Dybkærgården har for tiden tema om skoven med fokus på smag på naturen, og i går eftermiddag fik de besøg af køkkenchefen fra Silkeborg Efterskole, Thomas Laursen, som er blevet danmarksberømt for sine levende myrer, der i sommer blev serveret på Nomas OL-restaurant i London.

Myrene skal serveres afkølet, da de så er lidt mere dovne, når man kommer dem i munden.

Og fra skovens »køkkenhave« bød Thomas Laursen desuden på spansk kørvel, skovmærke, violer og fuglegræs.

Og børnene stod nærmest på nakken af hinanden for at få lov til at smage.



Ordet er dit