Tip os
Det lille vibrerende æg henvender sig specielt til par, og kan bruges hvor som helst, om det så er ved poolen på den spanske solkyst, på en af sommerens mange festivaler eller hjemme i haven mens man venter på, at grillkullene bliver klar. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hed sommer: Sexlegetøj sommerhitter hos danskerne

24. juni 2011, 08.24

SEX & SAMLIV: Det er ikke rigtig til at se det, når vi kigger ud af vinduet, men sommeren er faktisk over os, og det har gjort danskerne sommerkåde og friske på nye eksperimenter i soveværelserne.

Det kan mærkes hos en af Danmarks mest populære erotiske webshops, Sinful.dk, der har Silkeborg som hjemby. Op til ferien har Sinful således oplevet en stigning i salget af sexlegetøj til par på 20 procent.

- Sommeren er over os, og det giver som regel sexlysten et hak opad, så det overrasker mig ikke, at danskerne er mere flittige med sexlegetøjet. Det er da dejligt at høre, lyder det fra sexolog Katrine Berling.

Det er specielt det fjernbetjente vibrerende æg, som mange danskere nok kender fra TV serien "Lærkevej" på TV2.

- Ægget er generelt et populært produkt, men vi ser specielt et boom i salget af netop dette produkt op mod ferieperioder, fortæller Mathilde Mackowski fra Sinful.dk.

Ægget kontrolleres via en trådløs fjernbetjening, som styrer æggets vibrationer og giver derved manden den fulde kontrol. Kvinden, ja hun skal bare ligge og nyde æggets blide vibrationer der, hvor det gør allerbedst.


Ordet er dit