Tip os

Nike solbriller til løbeentusiaster

29. maj 2011, 11.55

Hver fjerde dansker spænder med jævne mellemrum løbeskoene på - og mange er så passionerede omkring deres løb, at de stiller høje krav til deres løbeudstyr - alt lige fra tøj til sko og nu også briller.

Hos Synoptik har man igennem længere tid oplevet en stigende efterspørgsel efter løbebriller.

- Vi oplever en tydelig stigning i kunder, der kommer ind til os for at købe solbriller, der er specielt egnede til en aktiv livsstil. Og særligt løb er igennem de seneste 10 år blevet mere og mere populært. Vi er derfor glade for eksklusivt at kunne tilbyde Nike Vision solbriller, som tilgodeser alle de behov, løbere har, siger Mette Knakkergaard, der er category manager i Synoptik.

Passion for løb
Nike blev etableret i 1950’erne af en tidligere mellemdistanceløber og hans partner, en af USA’s mest respekterede løbetrænere. Baggrunden for firmaets opstart var, at de to ikke mente, at teknologien bag løbesko var avanceret nok.

Nike er siden da blevet synonym med løbeudstyr, der bygger på garvede atleters erfaringer og er baseret på den seneste og mest innovative teknologi. Og solbrillerne fra Nike Vision er ingen undtagelse. Solbrillerne bliver brugt af løbere over hele verden.

- Nike Vision er designet til en aktiv livsstil. Stellets bløde kurver sørger for, at brillerne ikke generer – på trods af sved og mange timers brug. Solbrillerne sidder tæt til ansigtet, hvilket sikrer, at man ikke pludselig får noget i øjet under sin løbetur, og samtidig skærmer solbrillerne mod stærkt lys, siger Mette Knakkergaard.

Nike Vision er fremstillet med særlige glas, der giver et optimalt syn, hvor man kan opfange alle konturer, hvad enten man løber i byen eller i naturen.

Brillerne er lavet af letvægtsmaterialer, sidder tæt til ansigtet og har Nikes særlige anti-dug-funktion.


Ordet er dit